• Pedersen stadevægt

    Følg med i biernes udvikling og pas dem derved optimalt med et minimum forbrug af tid.

Dansk honning direkte fra biavleren.

Ved at købe min honning, er du med til at sikre bestøvning af den danske natur. Honningbier er en vigtig del af fødekæden, da de står for største delen af bestøvningen, af de blomster der senere bliver til frugter, bær, nødder og frø, som vi mennesker og dyr lever af. Derfor er det vigtigt, at du vælger dansk honning fra danske biavlerer ,så vi fortsat kan holde bier. Kig derfor efter den glade bi, det er din garanti for dansk honning i topklasse.

Honning og milijø.

At bruge min honning er også godt for milijøet. Honning kan erstatte sukker i stort set alt madlavning. Faktisk så har 70g honning samme søde evne, som 100g sukker. Der bruges enorme mængder brændstof til at dyrke, transporterer og udvinde sukker. Vores honning produktion er stort set co2 neutral. Alt den el vi forbruger er grøn el. En stor del producerer, vi selv med solceller og resten køber vi hos vindstød. Et el-selskab som kun levere grøn strøm. Honningen tappes på glas med metal låg, da det kan genanvendes. Det kan efterfølgende bruges igen og igen til andre formål og den dag det kasseres kan det smeltes om til nye produkter. Det eneste klima aftryk vi efterlader er transporten til og fra bigårdene. Hvilket vi gør hvad vi kan for at holde på et minimum.

Honning og sundhed.

Honning er også det sundeste sødemiddel der findes. Ikke kun fordi du skal spise mindre for at opnå den samme sødme,men også fordi honningen indeholder en lang række enzymer og næringsstoffer, som har en helene og heldbredene effekt på din krop. Honning forstærker dit immunforsvar og dit fordøjelses system. Den har en bakterie dræbene effekt og gør at sår og rifter heler hurtigere og pænere op.

 

 

Følg mig også på facebook. Synes godt om Biavler Nicki Toftum.

Så kan du følge med i hvad der sker som biavler og hele tiden være opdateret på det seneste nye.

 

 

Det vil glæde mig hvis du vil hjælpe med at fortælle andre om min lækre honning. Derfor er jeg tilmeldt Trustpilot. Her har du mulighed for at fortælle andre om din oplevelse med at handle med os og din mening om vores produkter. Trustpilot

Med venlig hilsen

Biavler Nicki Toftum.