Dansk honning direkte fra den danske natur.

 Køb din honning hos os eller en af vores forhandlerer. Så er du sikker på et 100% rent Dansk naturproddukt uden nogle former for snyd eller tilsætning. Den honning der er i glasset er resultatet af biernes flittige arbejte med at bestøve blomster, buske og trær i haverne og naturen omkring vores bigårde der er placeret forskellige steder på midtsjællland.

Vi har mange lækre honning varianter og vi tilbyder også honninger med tilsat smag. Vi arbejder på en side hvor hver enkelt variant er beskrevet.

Vi tilbyder også honning i stører embalage spand/tønde. Til eks. bagning, syltning og mjød produktion.

Vi er naturligvis medlem af Danmarks Biavler Forening. Det er med til at sikre dig Dansk honning af høj kvalitet ved løbene stikprøve kontroller af vores prudukter.

 

 

 

Honning og mad.

Brune kartofler lavet på honning og intet andet.

Honning er ikke bare et smørepålæg på franskbrød.

Viste du at i madlavning kan man erstatte sukker med honning? Honning har en større sødeevne end sukker. Faktisk kan man erstatte 100 g sukker med 70 g honning!

Du kan erstatte sukker med honning i stort set alle opskrifter. i madlavning, bagning, syltning, i drissinger og som på billedet. Brune kartofler.

Brune kartofler: 1 spiseske honning pr. 100g kartofler. Smelt honningen på panden og tilsæt de pillede kartofler. Et tip: sæt de brunede kartofler igang når du tænder for de hvide kartofler. Da vandet i honningen skal fordampe inden honningen karmelicere. Fordele. De brunede kartofler kan stort set passe sig selv. de skal bare vendes hver 5 minut til de er færdige. Honningen brænder ikke på og panden er meget nem at rengøre bagefter.

Med venlig hilsen

Biavler Nicki Toftum.