Webshop

Koldrørt Honning af fineste kvalitet.

Jeg sælger kun koldrørt honning. Det vil sige honning, der ikke har været opvarmet. Det betyder at honningen har bevaret alle de gode egenskaber.

For at holde prisen på fragten nede så sendes pakker til nærmeste GLS pakkeshop. Ønsker du alligevel pakken omdelt så kan du tilkøbe fragt nederst på siden pris 19 kr. Så vil du modtage din pakke på din adresse.

Forårs honning.

Pris: 35,00 DKK
Super lækker forårs honning. Forårs honningen kendetegnes på sin lyse farve, sin kremede konsistens og sin milde smag. Honningen er indsamlet i foråret og frem til starten af juni. Hvor det er blevet slynget, rørt og tappet på glas.

Sensommer/kløver Honning.

Pris: 35,00 DKK
Sensommer honning. Denne sensommer honning er kendetegnet på sin gyldne farve og sin kraftige smag. Honningen er indsamlet fra starten af juni måned og frem til august måned hvor honningen er slynget, rørt og sener tappet på glas. Denne honning indeholder hovsalig nektar fra Hvidkløver og Linde træer.

Gaveæske med 2 glas honning.

Pris: 75,00 DKK
Gaveæsken indeholder 1 glas forårs honning og 1 glas sensommer honning. En folder der beskriver hvad lågetiketten garantere og kort beskriver kvaliteten af honningen. Hvert glas indeholder 450g Vægt 1400g.

6 glas Dejlig honning.

Pris: 190,00 DKK
Køb stort ind og spar penge. En kasse med 6 glas honning af 450g.

Tilvalgs fragt for leveret på din hjemme adresse

Pris: 19,00 DKK
Tilføl denne tilvalgs fragt hvis du ønsker din vare leveret på din hjemme adresse i stedet for levering på nærmeste posthus eller postbox.