Tilbehør til hovedratter.

Antal: 4

Ingredienser

2-3 spsk. honning
Små, kogte kartofler

Brunede kartoffler i honning

Beskrivelse
2-3 spsk. honning smeltes på en pande over svag varme. Når den er begyndt at blive brun, hældes de små kogte kartofler i og vendes rundt i honningen til de er pænt brune. Kartoflerne serveres til f.eks. stegt vildand, fasan og flæskesteg.

Antal: 4

Ingredienser
1 agurk i tynde skiver.
1/3 dl æblecider eddike.
2 spsk. honning.
salt og peber

Hurtig Agurkesalat

Beskrivelse
Rør det hele sammen i en skål og smag til med salt, peber og evt. lidt mere honning. Lad det hele hvile mindst en time og gerne natten over.

Antal: 4

Ingredienser

2 spsk. tomatketchup
4 spsk. vindruekerneolie
2 tsk. citronsaft
2 tsk. flydende honning

Tomatdressing

Beskrivelse
De 4 dele piskes let sammen og 2 spsk. kold vand tilsættes. vandet skal i til sidst, for at dressingen kan blive blank og jævn.

Flydende honning: honning kan smeltes i ovn ved 45-50c eller i et vandbad.