Mine Honninger

Her kan du læse om de forskellige honninger som jeg kan tilbyde.

Pt. Er der kun en honning i min nye serie af honninger men til efteråret vil der komme mange flere til.

Honning er ikke bare et smørepålæg på franskbrød.

Viste du at i madlavning kan man erstatte sukker med honning? Honning har en større sødeevne end sukker. Faktisk kan man erstatte 100 g sukker med 70 g honning!

Sommer honning. Hvidkløver

Denne honning er indsamlet af de flittige bier under bestøvning af hvidkløver markerne på Sjælland, Lolland-Falster og møn. Blandt andet fra Marienborg Gods.

Marienborg er skønt beliggende midt på Vest Møn og strækker sig fra Bøgestrømmen til Østersøen. Ejendommen er smukt varieret med skove, enge og herregårdsmarker med levende hegn. Mod sydøst spejler bøgen sig i Østersøens friske vand. Marienborg Gods er på 1.392 ha, heraf er ca. 370 ha skov. Marienborg Gods består af Marienborg Hovedgaard, Egelykke, Frøhave, Skovridergaarden og Lille Lind.

Honningen har en flot mørk farve. Den er cremet og lækker. Indeholder 400g.

Køb Dansk honning og bidrag der med til at sikre at vi har bier til at bestøve de danske marker, træer, buske og den smukke danske natur. Biernes betydning, er langt større, end de fleste er klar over. Den bestøvning, bierne udfører, udgøre en langt højre værdi end den honning, bierne laver. En stor del af vores fødevare, er helt eller delvis, afhængig af bestøvning.