Mine Honninger

Her kan du læse om de forskellige honninger som jeg kan tilbyde.

Honning er ikke bare et smørepålæg på franskbrød.

 Viste du at i madlavning kan man erstatte sukker med honning? Honning har en større sødeevne end sukker. Faktisk kan man erstatte 100g sukker med 70g honning!

 Min honning er et 100% rent naturprodukt, uden nogle former for tilsætning. Det betyder at honningen kan varierer i farve, smag og konsistens fra parti til parti da det er afhængig af hvilke typer blomster bierne har hentet nektaren i.

 Fælles for alt min honning er at de er behandlet med den dybeste respekt og med det ene mål at opnå den bedste kvalitet, smag og oplevelse.

Køb Dansk honning og bidrag, der med til at sikre at vi har bier til at bestøve de danske marker, træer, buske og den smukke danske natur. I disse år bliver det danske marked oversvømmet med billig udenlandsk honning. Det gør det svært for os biavlere. Mit ønske er derfor at du støtter os og ikke mindst den danske natur ved at købe dansk honning. Det er ikke nok at der står et dansk firmanavn på etiketten du bør læse det med småt. Eller endnu bedre købe din honning direkte fra biavleren. På den måde er du sikker på honningens oprindelse. Biernes betydning, er langt større, end de fleste er klar over. Den bestøvning, bierne udfører, udgøre en langt højre værdi end den honning, bierne laver. En stor del af vores fødevare, er helt eller delvis, afhængig af bestøvning.

Dansk Forårshonning Raps/Frugttræer.

Denne dejlig cremet, lys og mild forårs honning, er indsamlet af bierne i det tidlige forår og frem til sidst i maj måned. Honningen er samlet på alt, der blomster i foråret. Pil, Anemoner, Mælkebøtter, Frugttræer, buske, raps og tjørn. Forårs honningen er kendetegnet ved sin lyse farve, milde og søde smag og cremede konsistens. Indeholder 400g.

 

 

 

Dansk Sommer honning. Hvidkløver

Denne honning er indsamlet af de flittige bier under bestøvning af hvidkløver markerne på Sjælland, Lolland-Falster og møn. Blandt andet fra Marienborg Gods.

Marienborg er skønt beliggende midt på Vest Møn og strækker sig fra Bøgestrømmen til Østersøen. Ejendommen er smukt varieret med skove, enge og herregårdsmarker med levende hegn. Mod sydøst spejler bøgen sig i Østersøens friske vand. Marienborg Gods er på 1.392 ha, heraf er ca. 370 ha skov. Marienborg Gods består af Marienborg Hovedgaard, Egelykke, Frøhave, Skovridergaarden og Lille Lind.

Honningen har en flot mørk farve. Den er cremet og lækker. Indeholder 400g.

 

Dansk skov honning fra Sandbygaard Gods.

Denne honning er indsamlet, i det tidlige forår. I skoven, og på markerne, omkring Sandbygaard Gods, nordøst for Glumsø. Honningen består hovedsageligt af nektar fra Pil, Anemoner, Mælkebøtter, Raps, Kastanje og andre planter, træer og buske, der blomster i det tidlige forår, og frem til slutningen af maj.

Glasset indeholder 225g. Lækker dansk honning.