Opskrifter med fisk og honning

Antal: 4

Ingredienser
1 kg kuller
2 løg
salt
peber
3 spak. olivenolie
2 spsk. Honning
1 knsp. kardemomme
1 tak. karry
1tsk strøgen paprika
citron i skiver

Kuller

Beskrivelse
Få fiskemanden til at åbne kulleren således at den er samlet i ryggen. Tag rygbenene og sidebenene ud.

snit løgene fint  og drys dem rundt på fisken og drys også lidt salt og peber på. Olivenolie, honning, kartemomme, karry og paprika røres sammen og smøres på fisken. Dryppes med olivenolie. Kom tynde citronskiver på. Giv fisken 200c i 25-30 minutter på nederste rille i ovnen.

Kan serveres med bagte kartofler.

Antal: 4

Ingredienser
600g torskefiler
1 spsk. honning
salt
hvid peber
2 dl. crem fraiche 9%
2 tsk. dijonsennop
1 spsk. revet peberrod
1-2 spsk. revet æble
800 g kartofler

Pynt
brøndkarse
æblesnitter

Stegt torsk i honning

Beskrivelse
Torskefileten skæres i mindre stykker og krydres med salt og peber.
Honningen smeltes på en pande og torskestykkerne steges heri ca. 8 minutter.
Creme fraiche røres med sennop, salt og peber, citronsaft, revet peberrod og revet æbler.
 server den kolde sovs sammen med torsken og kogte, varme kartofler samt pynt.