Denne stadevægt er danskdesignet og sender målinger via Sigfox uden brug af Sim-kort. Med denne stadevægt får du dine egne dataer, hvor du kan følge tilgangen af nektar og pollen, time for time.

Stadevægten er er blot 8cm høj og er designet til at sætte direkte under stadet. Vægten er opbygget som et stort H der passer til Norsk mål, og 12/10 stader. Med en plade i mellem kan vægten bruges til alle stade mål.

Under vægten sidder 4 justerbare fødder så man kan få den til at stå i vater selvom underlaget er ujævnt.

De danske rammemål gør at vores bistader bliver meget høje, derfor har vægten en kraftig 200kg's vejecelle så bistadet står så stabilt som muligt.Stellet er galvaniceret for at modstå det danske vejr.

Opsamling af målinger Stadevægten udsender målinger en gang hver halve time - hver måling indeholder bistadets nuværende vægt, temperaturen fra 2 temperaturprober, som man kan placere som man vil, samt batterispænding. Målingerne sendes til hjemmesiden, minibier.dk, hvor de bliver opsamlet og plottet ind på graferne. som kan aflæses både på PC, tablet og mobile enheder.

I modsætning til de gængse elektroniske stadevægte anvendes Sigfox netværket til at afsende målinger, Sigfox er en ny teknologi som bruger meget lidt strøm og gør SIM kort unødvendigt, der behøves altså ikke mobil abonnement.

Tjek hvor godt sigfox dækker i dit område https://www.sigfox.com/en/coverage - vælg

Danmark. Ved køb af stadevægten medfølger 1 års abonnement på Sigfox datanetværket - derefter koster det:

240,-/år pr. vægt ved 1-4 aktive stadevægte

200,-/år pr. vægt ved 5-9 aktive stadevægte

165,-/år pr. vægt ved over 10 aktive vægte

Abbonementsprisen er inkl. moms og opkræves direkte af minebier.dk. Lang batteritid Der anvendes 4 AA batterier som sidder inde i kontrolboksen, nuværende spænding kan aflæses på vægtsiden, så man kan se i god tid hvornår de trænger til at blive skiftet.

Køb din nye stadevægt her.

Brugsvejledning Vægt.