Pedersen vægten. Dansk design.

Sender via sigfox

Vægten sender data hver halve time så du hele tiden er opdateret.

200 kg. vejecelle.

Det kraftige disegn gør at vægten kan veje op til 200 kg.

Vægten.

Vægten kan aflæses på 4 grafer. 1. Det igangværende døgn + døgnet før som vises her. 2 den igangværende uge + ugen før. 3 de sidste 30 dage. 4 nuværende/forgående år

Inde temperatur. (februar)

Lige ledes kan du aflæse temperaturen på 4 grafer. Her inde i stadet time for time.

Ude temperaturen. (februar)

Også ude temperaturen kan aflæses på 4 grafer. hele 2 år tilbage.

Vægten er ikke kun interessant om sommeren men også nu hvor du kan følge med i foderforbruget.

 

1 stk. Kun 3.495,-

Køb flere spar mere:

Ved 3 stk. 3.295,-/stk. Ved 10 stk. 2.995,-/stk.

Alle priser er inklusiv moms.

Køb din nye stadevægt her:

Design

Vægten er blot 8cm høj og er designet til at sætte direkte under stadet.
Mekanikken er opbygget som et stort H 46 x 47 cm. Der passer i størrelsen til Norsk mål, samt 12/10 stader. Med en tilpasset  plade kan den bruges under alle stade størrelser. Under vægten sidder 4 justerbare fødder så man kan få den til at stå i vater selvom underlaget er ujævnt.
De danske rammemål gør at vores bistader bliver meget høje, derfor har vi valgt en kraftig 200kg's vejecelle så stadet er så stabilt som muligt. Vægten er udstyret med 2 temperaturføler der eks. kan oplyse dig om temperaturen inden i og uden for stadet.

 

Opsamling af målinger

Vægten udsender målinger en gang hver halve time, hver måling indeholder stadets nuværende vægt, temperaturer samt batterispænding, målingerne sendes til vores hjemmeside minebier.dk hvor de bliver opsamlet og plottet ind på graferne. Det betyder at du hele tiden kan følge udviklingen i modsætning til andre vægte på markedet der kun sender data 1 gang i døgnet. Du kan selv vælge om målingerne skal være private eller offentlige. vægten kan også kobles op på Danmarks Biavlerforenings Honningmeter. 

I modsætning til andre vægte på markedet. Anvendes Sigfox netværket til at afsende målinger, Sigfox er en ny teknologi som bruger meget lidt strøm og gør SIM kort overflødigt, der behøves altså ikke mobil abonnement.
Tjek hvor godt sigfox dækker i dit område https://www.sigfox.com/en/coveragevælg Danmark.

Ved køb af vægten medfølger 1 års abonnement på Sigfox datanetværket - derefter koster det:

237,50,-/år pr. vægt ved 1-4 aktive stadevægte

200,-/år pr. vægt ved 5-9 aktive stadevægte

162,50-/år pr. vægt ved over 10 aktive vægte

Abbonementsprisen er inkl. moms og opkræves direkte af minebier.dk.

Opsætning.

Vægten er allerede i gang når du modtager din nye vægt. Så det eneste du skal gøre er at gå ind på minebier.dk og oprette en bruger. Her efter så skal du sende en mail. Hvor i du skriver dit brugernavn, Vægtens id og kode som du får sammen med vægten. Og om du ønsker at vægten skal være offentlig eller privat. Hvis du ønsker den på honningmeteret så skal du også skrive det. Her efter skal vægten placeres under et bistade og så kører det hele af sig selv. Det hele er også beskrevet i den Danske bruger vejledning der medfølger vægten.


Lang batteritid

Der anvendes 4 almindelige AA batterier som sidder inde i kontrolboksen, nuværende spænding kan aflæses på vægt siden, så man kan se i god tid hvornår de trænger til at blive skifte.

 

Fordele

Ved at kontroller vægten på dine bistader elektronisk så kan du minimere din kørsel til dine ude bigårde og derved spar brændstof, tid og penge. Samtidig skåner du miljøet. Du slipper også for en masse unødvendige bekymringer om. Har bierne nu plads nok i stadet. Eller har de foder nok om vinteren eller i de perioder hvor der er træk stop.  Vægten kan også hjælpe dig til at se hvornår det er optimalt at slynge din honning. Eller om bierne går i sværmtilstand.

Vægten kan ikke kun være til din fordel men også dine kunders. Hvis du lejer bier ud til bestøvning så kan særligt dine kløver kunder have stor glæde af at kunne aflæse på vægten hvornår bestøvningen har været bedst. Det kan være med til at afgøre hvornår kløveren skal skår lægges for at opnå det best mulige udbytte. Landbruget i dag er meget moderne og gør stor brug af teknologien. Mange landmænd sår, gøder og sprøjter ved hjælp af gps. De malker og fodre ved hjælp af robotter. Samtidig så dyrker de så store arealer at de ikke har tid til at gå i kløvermarken hver dag i en længer periode for at finde ud af hvornår den er bedst bestøvet. Så det at du kan tilbyde at de nu kan følge med på deres telefon, tablet eller pc. Imens de kører traktoren eller nyder kaffen hjemme i haven Vil være til stor fordel. Det vil betyde at du måske kan forlange lidt mere for dit arbejde, Gøre dig mere attraktiv i forhold til andre udbyder i dit område. Og der ved give dig flere kunder.

Tilbage betaling.

Har du mange bier i et større område så vil vægten hurtigt tjene sig hjem igen. Det sker ved Besparelse på transport udgifter da du undgår en masse forgæves kørerture. Hvilket også betyder at du kan passe flere bier fordi din arbejds dage bliver langt mere efektive. Du kan fysisk se på tallene hvornår trækket slutter. Så du kan tage honning fra i tide. Inden bierne begynder at spise mere end de bære ind. 

 

 Garanti.

Der er naturligvis 2 års reklamationsret og 30 dages returret. Hvis vægten ikke lever op til dine forventninger. Fremvisning/demonstration af vægten kan ske efter aftale.

Har du spørgsmål så er du meget velkommen til at kontakte mig via min kontakt side eller pr. telefon: 6113 0503.